Vi i Naturgleder

ENGLISH PRESENTATION

Vi er lidenskapelig opptatt av naturen og hva den gir oss som benytter den. For oss er naturen mer enn «frisk luft», det er et sted hvor tiden står stille. Det er også et sted hvor vi kan oppleve utfordringer, mestring og selvutvikling.


Vår kultur er basert på engasjement og en lidenskap for å skape de beste natur- og turopplevelsene for deg!
Visjonen vår er å skape mer naturglede, gjennom tilpasset aktiviteter, kurs og turer. For noen er det roen som gir den store gleden, for andre er det utfordringer og spenning. Uansett skal vi sammen med deg, skape naturglede og nye opplevelser.

Vivian

VIVIAN

Vivian har en variert bakgrunn, hvor ungdomsårene ble tilbringt på hestelinja ved landbruksskolen. Hund kom inn i livet i barneårene og det er et kapittel som aldri tok slutt. Av person er Vivian lidenskapelig opptatt av mennesker, dyr og natur. Det ble derfor Forsvaret og det grønne livet som kalte i voksen alder. Senere ble det internasjonal tjeneste som vognfører og helsepersonell, før kursen tok en vending som førte til sykepleierutdanning. Vivian forteller at tiden i Forsvaret gav trygghet nok til å å gjøre friluftslivet til noe mer enn en dagstur. Forsvaret jobber for å gi sine soldater en utdanning med balanse mellom utfordringer og mestringsfølelse. Det gir en sterk og god «plattform» å stå på, i uventede situasjoner.
Naturopplevelsene har vært mange; fra hesteryggen som guide i regnskogen, som cowboy i «outback» i Australia, 6 ukers miniekspedisjon med telt på ryggen i Oslomarka, alene med masaiene i Tanzania i en uke, 3mnd som sykepleierstudent i Tanga Tanzania, besteg Kilimanjaro sammen med ektemannen og utallige turer og opplevelser i Nord-Norsk natur. De siste årene har mange av naturopplevelsene vært i nærmiljøet, med hundene og datteren.De gode opplevelsene

Stillheten

Mestring


«La oss skape naturgleder sammen!»